Easee laderobot

Tittel - Ellbillading

PAKKELØSNING

Designet, utviklet og produsert i Norge, for norske forhold

Når en kjøper en el-bil og begynner å lade denne på sitt eksisterende anlegg (f. eks vanlig stikkontakt), kan dette utløse en bruksendring av anlegget som da medfører at dette ikke lenger er i forskriftsmessig stand, og da kan gi stor fare for funksjonsfeil, brann, strømgjennomgang i kroppen mm. Ved å installere en elbil-lader er du sikret både funksjonalitet og å unngå farlige situasjoner ved lading av din el-bil.

Easee er verdens smarteste hjemmelader som er klargjort for fremtidens behov. Denne intelligent laderoboten passer for alle biler og hjem. Stilren og smart, men enkel å bruke. Liten og kompakt, men full av kraft og teknologi. Integrert 4G og mulighet for WIFI tilkobling. Last- og fasebalansering som fungerer offline og permanent låsing av Type 2 kabelen. Reduser ladetiden og gir økt sikkerhet i din bolig.

Pakkeløsning 

Prisen inkluderer en standard installasjon, som er ment å dekke de fleste behov. Installasjonen inkluderer opp til og med 32A 3-fase, noe som gir maksimal ladehastighet på opptil 22 kW*. (* Avhengig av infrastruktur).

INKLUDERT I STANDARDINSTALLASJON 

 • 1 stykk Easee elbil ladestasjon
 • Justerbar ladestrøm 6-32A avhengig av hva det elektriske anlegget tåler.
 • Automatsikring i henhold til valgt belastning.
 • Inntil 15 meter kabel fra ladeboks til sikringsskap.
 • Inntil 2 gjennomboringer i trevegg. 
 • Inntil 4 timer arbeid på plassen. 
 • Montering og tilkobling av ladeboksen. 
 • *Inntil 25 km kjøring (*event. bompenger / parkering / ferge, kommer i tillegg).
 • Søknad til netteier for installasjon av 32A. 
 • Samsvarserklæring på installasjonen. 

Installasjon av jordfeilvern type B er ikke nødvendig, ettersom dette er integrert i ladeboksen. Prisen er den samme for alle installasjonsalternativer med følgende forutsetninger:

 • Fri tilgang i henhold til avtale og en effektiv fremdrift uten hindre. 
 • Tilstrekkelig kapasitet i det elektriske anlegget for installasjonen. 
 • Nødvendig plass i sikringsskap til ladekurs (oppgradering av sikringsskap kan utføres etter nærmere avtale). 
 • Det tas også forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand
 • At eksisterende anlegg har overspenningsvern (påbudt om ikke installert tidligere). 
 • At eksisterende anlegg har forankoblet jordfeilvern type A eller mulighet for dobbeltisolert fremlegg.

Easee hjemmelader

kr 7 895,- inkl.mva.

Standard Installasjon

kr 8 595,- inkl.mva.

TOTALPRIS

kr.16 490,- inkl.mva.

Dersom det kreves ytterligere arbeid og/eller materiell utover det som er inkludert i standard installasjon, faktureres dette etter medgått tid og materiell. Eventuell graving er ikke medtatt.

Mange nettselskaper krever at det søkes om installasjoner som overgår 20A. Dette gjør vi automatisk på vegne av kunden, og avventer svar på søknad før installasjonen gjennomføres. I visse tilfeller kan dette medføre noe ventetid. Dersom søknaden skulle bli avslått, anbefaler vi å gjøre en installasjon på 20A istedenfor 32A. Det gis ikke avslag i pris ved slike tilfeller. 

Fargevalget er ditt

Vi har gjort vårt ypperste for å kunne tilby deg en elegant ladeløsning til ditt hjem. Om laderestasjonen skal matche bilen eller huset, blir riktignok opp til deg. Vi har deksler i fem ulike farger. Du velger den du liker best.

Med en annen farge får boksen et helt nytt utrykk. Det eneste du trenger å gjøre for å endre laderobotens utseende er å bytte dekselet på boksen.

Easee App

Med Easee-appen kan du starte og stoppe lading, og få full oversikt over strømforbruket. Med appen har du alltid full kontroll over laderobotene dine, enten du er hjemme eller på farten. Easee Laderobot er alltid tilkoblet da den støtter både WiFi og leveres med innebygd 4G. Du kan sjekke status på laderen, justere ladekraften, planlegge en ladeøkt. Brukt i kombinasjon med vår Easee Equalizer (kommer snart) kan du til og med aktivere smart strømstyring.

Easee - App

https://easee-international.com/no/

TA KONTAKT